Saturday, May 22, 2010

Happy 25th Birthday to You, Mohd Fairuz



Happy 25th Birthday to you, Fairuz. Semoga panjang umur and murah rezki. Sorry, may be hadiah ni tak sespecial yg laen but diz is sincerely from da bottom of my heart. Sowy if lukisan ini tak secantik mcm karikatur kat Pasar Seni tu coz Nurul dah lama tak melukis hampir 4 tahun dah. Haha.... So,Semoga apa yg Fairuz hajatkan tercapai, live ur life to da fullest, tak mo tension2, happy2 selalu, enjoy life, good luck and all da best in everything dat u do! ok??? Chiayok2!!!

NURUL SYAZWANI BT SOHAHUDDIN
SATURDAY_22/5/2010-4:27PM

4 comments:

  1. i noe him.....is he the guy who has stole ur heart?

    ReplyDelete
  2. hahaha.. am i stole ur heart?
    ahahahaah

    maceh awak..!! org bru je perasan.. nape tak buzz org dulu.. maceehhhh!! how sweet of u.. well.. same goes to you dear... wishing u all the very best

    ReplyDelete
  3. Fairuz: Like i've said. Suatu ketika dahulu. Still smpi skrg. Before, Now and Then, may be Forever ;)Ur most welcome too,Dear! Take Care :)

    ReplyDelete